O podjetju

FiLight je svetovalno podjetje, ki se osredotoča na podporo finančnemu sektorju v podjetjih in zagotavlja najboljšo storitev in rešitve. Podjetje je ustanovila skupina višjih svetovalcev in razvojnih strokovnjakov, ki vam prinašajo izkušnje in reference na področjih konsolidacije, planiranja in poročanja ter poglobljeno znanje uporabe orodja Tagetik.

Sodelavci

Rok Dolenc

Robert Jagodnik

Robert ima več let delovnih izkušenj pri informatizaciji poslovnih procesov s pomočjo orodja Tagetik. V teh letih je sodeloval in vodil mnogo manjših in večjih projektov s področja podpore planiranja, konsolidacije in regulatornega poročanja tako doma kot tudi v tujini. Robert je certificiran Tagetik svetovalec za planiranje in konsolidacijo. Zadnja leta je večino dela opravljal v Londonu (UK), kjer je delal kot glavni svetovalec za največje svetovne zavarovalnice.

Robert je diplomiral iz poslovne informatike na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer je tudi vpisan za pridobitev naziva magister poslovnih ved.

Robert je partner ter glavni svetovalec pri podjetju FiLight. Skrbi za uspešne in učinkovite implementacije orodja Tagetik in predvsem za zadovoljstvo strank.

Primož Hajdinjak

Primož ima več let delovnih izkušenj iz oddelkov kontrolinga iz ene izmed slovenskih bank, kjer je skrbel za planiranje in pripravo poročil na dnevni, tedenski, mesečni, kvartalni in letni ravni za vodje oddelkov, upravo in nadzorni svet. Primož je svoje izkušnje na finančnem področju vsebinsko nadgrajeval v enem izmed Big4 svetovalnih podjetij, kjer je kot finančni svetovalec ter vodja projektov opravljal finančne skrbne preglede in vrednotenja podjetij. Pri projektih je med drugim analiziral in poročal svojim strankam glede kvalitete finančnega poročanja podjetij in svetoval o potrebnih spremembah na tem področju.

Primož je magistriral iz finančnega managementa na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in ima opravljene vse tri CFA izpite. Trenutno je vpisan v program na Slovenskem inštitutu za revizijo za pridobitev naziva Pooblaščen ocenjevalec vrednosti podjetij.

Primož je tesen zunanji sodelavec pri podjetju FiLight in opravlja funkcijo Business development managerja. Skrbi za prodajo in strankam podjetja FiLight vsebinsko svetuje pri vpeljavi sistema planiranja in poročanja.